برمجه الهكر

نرحب بك عزيزى الزائر نرجو لك الاستمتاع بوقتك معنا فى المنتدى "خلى بالك"""""" المنتدى منتدااك..

برمجه الهكر

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
برمجه الهكر

برمجه الهكر اسواق عقارات اغانى

المواضيع الأخيرة

»  شقه في اللوتس في التجمع الخامس
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالثلاثاء يونيو 04, 2013 4:08 am من طرف المنارة

» شقق بالتجمع الخامس بالتقسيط علي 51 شهر
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالثلاثاء مايو 28, 2013 8:29 am من طرف المنارة

» شقق بالتجمع الخامس بالتقسيط علي 51 شهر
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالثلاثاء مايو 21, 2013 8:48 am من طرف المنارة

» شقق بالتجمع الخامس بالتقسيط علي 51 شهر
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالإثنين مايو 13, 2013 7:10 am من طرف المنارة

» شقق بالتجمع الخامس بخصم 3%
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالأربعاء مايو 08, 2013 7:50 am من طرف المنارة

» شقق بالتجمع الخامس بخصم 3%
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالإثنين أبريل 29, 2013 8:03 am من طرف المنارة

» شقق بالتجمع الخامس بخصم 3%
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالأربعاء أبريل 24, 2013 7:25 am من طرف المنارة

» شقق بالتجمع الخامس بخصم 3%
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالسبت أبريل 20, 2013 8:48 am من طرف المنارة

» خصم 12% شقة با لتجمع الخامس
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالأحد أبريل 14, 2013 6:50 am من طرف المنارة

» شقه باللوتس بالتجمع الخامس
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالأربعاء مارس 20, 2013 6:44 am من طرف المنارة

» شقة بالتجمع الخامس
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالثلاثاء فبراير 26, 2013 7:24 am من طرف المنارة

» شقة بالتجمع الخامس
نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Emptyالأحد فبراير 24, 2013 6:34 am من طرف المنارة

الشات والبنات

الأحد يونيو 06, 2010 10:57 pm من طرف نورهان

الشات والبنات
hi l love: بصو يابنات عالم …

نصائح للحافظ علي الحب للبنات

الأحد يونيو 06, 2010 5:12 pm من طرف نورهان

الحب اعظم شيء في الحياة والا نسان يبقي …

بناء الشخصيه يا بنات

الأحد يونيو 06, 2010 12:40 am من طرف على بك وجيه

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم …

فن الاعضاء

فن الاعضاء ان شاء الله تحت انتظار  البوم واحده الاسلام


    نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد

    على بك وجيه
    على بك وجيه
    Admin


    عدد المساهمات : 112
    تاريخ التسجيل : 06/05/2010

    نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Empty نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد

    مُساهمة  على بك وجيه السبت يونيو 05, 2010 8:58 pm

    دا الجزء الاول من النصايح بس قلت أحطه للافاده نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Smile
    http://www.3roos.com/forums/t377595.html


    اما الجزء التانى اهو علشان عيونكو يارب يكون مفيد ليكو كلكلو(a)

    السؤال الأول
    ليه البفتيك بيطلع ناشف؟!نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Kamar_01


    ساعات كتير لما آجي أحمر أو أشوي شرائح البفتيك تتطلع ناشفة معايا بالرغم من إني لما باكلها بره بتكون طرية فياريت أعرف حل للمشكلة دي؟!

    لو عايزة البفتيك يطلع طري معاكي زي اللي بتاكيله بره يبقى ياريت تضيفي معلقتين خل إلى تتبيلة البفتيك وتخلطيها بالفتيك لمدة 5 ساعات.. بعد كده تشويه أو تقليه وهتلاقيه بقى طري وطعمه في منتهى الجمال..


    السؤال الثاني نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Kamar_02
    ليه الثوم مش بيتقشر بسهولة؟!


    ياريت حد يرد عليّ أنا كل ما آجي أقشر ثوم ضوافري تتكسر لأن قشر الثوم اللي عندي ناشف وبيتقشر بصعوبة لدرجة إني كرهت أي أكل فيه ثوم علشان مشكلة التقشير دي يا ترى فيه حل؟!

    الحل بسيط جدا كل اللي عليكي أنك تنقعي الثوم اللي إنت عايزة تقشيريه في الميه البادرة لمدة عشر دقائق وبعد كده تطلعيه وهتلاقيه بيتقشر بمنتهى البساطة.

    السؤال الثالث نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Kamar_03
    ليه جلد الفراخ المجمدة بيتشقق وأنا بسلقها؟!


    طول بشتري فراخ مجمدة وكل ما آجي أسلقها ألقى جلدها اتشقق المشكلة لما يكون عندي عزومة بيكون شكل الفراخ مش حلو خالص، كمان ساعات طعم الفراخ بيطلع مش حلو، وبيكون بين اللحم والعظم فيه آثار للدم؟!

    إنك لما بتطلعي الفراخ من الفريزر بتحطيها في الميه السخنة على طول ودي حاجة غلط جدا بتقع فيها ستات كتير... والمفروض إن الفراخ أو اللحمة أو الأسماك المجمدة تخرج من الفريزر وتحطيها في حلة على ترابيزة المطبخ وتسيبيها لغاية لما التلج اللي فيها يفك من نفسه..

    طبعا دلوقتي بتقولي بينك وبين نفسك إن كده هتاخد وقت كبير وعلشان تتغلبي على مشكلة الوقت دي يبقى يا ريت تخرجيها من الفريزر بالليل وتحطيها في التلاجة وقبل ما تسويها ب 3 ساعات تخرجيها وتسيبيها شوية وهتلاقيها فكت كل التلج اللي فيها وبكده تقدري تستعمليها زي ما أنت عايزة.

    واوعي تسمعي كلام حد يقولك إنك تغسليها بميه سخنة لأن الحركة دي برضه هتخلي جلدها يتشقق ويبقى طعمها مش حلو.
    وفيه حاجة كمان ممكن تعمليها علشان تخلي طعم الفراخ المجمدة حلو وهي إنك تحطي بصلة مقشرة ومقطعة إلى أربع تربع مع الفراخ وأنت بتسلقيها.

    السؤال الرابع
    ليه الأكل بياخد سواء كتير على النار؟!نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد 761146330


    ليه كل ما آجي أعمل أكل ألاقي الأكل بياخد وقت طويل معايا مش عارفة ليه لدرجة إني زهقت من موضوع إني أدخل المطبخ ده؟!

    علشان الأكل ما ياخدش وقت طويل منك على البوتوجاز يبقى يا ريت ماتحطيش الملح والأكل لسه ما استواش...واستني لما الأكل يقرب يستوي وبعد كده ضيفي إليه الملح والفلفل اللي أنت عايزاه وعلى فكرة الحركة دي هتختصر وقت الأكل معاكي وهتحافظ على القيمة الغذائية للأكل...

    كمان ياريت ما تفضليش تفتحي الغطاء اللي على الأكل كل شوية لأن الحركة دي هي كمان بتخلي الأكل ياخد وقت طويل على النار وكمان ممكن تتسبب في فقدان الخضروات للقيمة الغذائية اللي فيها..

    واوعي تسمعي كلام حد يقولك أنك تضيفي "بيكربونات الصودا" على الطعام علشان يستوي بسرعة لأن الموضوع ده بيؤدي إلى فقدان الخضروات للكثير من الفيتامينات اللي موجودة فيها.

    السؤال الخامس
    ورق العنب طلع خشن اوي؟! نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد 881645199


    أنا اشتريت ورق عنب بس الورقة بتاعته طلعت خشنة اوي مش عارفة أعمل إيه أرميه وأشتري غيره؟!

    علشان تتخلصي من المشكلة دي يا ريت تضيفي إلى مية سلق ورق العنب معلقة كبيرة ملح ومعلقتين زيت ذرة أو عباد الشمس، واوعي تنسي وأنت بتسويه تعصري عليه عصير ليمونة وهتشوفي الفرق بنفسك.

    السؤال السادس
    الجمبري ليه ريحة مش بحبها؟!نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد 739305920


    أنا بحب الجمبري جدا بس المشكلة إني وأنا باسلقه أو أقليه بشم ريحة مش حلوة مش عارفة ليه؟

    الحل بسيط جدا كل اللي عليك تغسلي الجمبري كويس اوي وتعصري عليه عصير ليمون كتير وبعد كده تغسليه كويس وتتبليه بتتبيلة "الثوم بالملح والكمون والفلفل الأخضر" وتضيفي إليه أوراق الكرفس الأخضر المقطع قطعا صغيرة...وهتشوفي الفرق بنفسك..

    السؤال السابع
    ازاي أعرف إن الزيت سخن؟! نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد 848241547


    إن الزيت لازم يتقدح على النار كويس علشان أقدر أحمر فيه الفراخ أو البطاطس طيب ازاي أعرف إن الزيت اتقدح لأني مرة سبته على النار لغاية ما اتحرق؟!

    كل اللي عليكي تحطي الزيت على النار وبعد مرور خمس دقائق تضيفي إليه قطعة صغيرة بطاطس ولو احمرت في الزيت يبقى كده الزيت اتقدح كويس وتقدري تحطي الفراخ أو اللحمة اللي أنت عايزاها.

    السؤال الثامن


    نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Kamar_08

    ليه كل ما آجي أعمل قرنبيط يطلع طعمه مش حلو؟!

    علشان تحصلي على طعم حلو للقرنبيط زي ما أنت عايزة يبقى ياريت تضيفي إلى مية السلق "معلقة كمون ومعلقة ملح" علشان يدوا للقرنبيط طعم حلو وريحة حلوة.

    السؤال التاسع
    الببيض بيفرقع وهو بيتسلق؟! نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Kamar_09


    مش عارفة ليه كل ما آجي أسلق البيض يفرقع مني وهو في المية على البوتوجاز؟!

    أكيد جبتي البيض من التلاجة وحطيتيه في الميه السخنة علشان كده فرقع وعلشان تتخلصي من المشكلة دي يبقى يا ريت تطلعي البيض الأول من التلاجة وتسيبيه شوية لمدة نص ساعة وبعد كده تحطيه في حلة فيها ميه من الحنفية وتضيفي إليه معلقة ملح وبعد كده تحطيه على النار.

    السؤال العاشر
    ليه الزيت بيتطاير شمال ويمين وانا بقلي !؟


    أنا كل ما آجي أحمر أو أقلي حاجة ألقى الزيت بيتطاير شمال ويمين لدرجة ان ايدي بقى كلها حروق من آثار الزيت؟!نصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Kamar_10

    لو عايزة تتخلصي من المشكلة دي نهائي يبقى لازم في الأول تصفي أي حاجة هتحمريها من أي آثار للميه وبعد كده تحطيها في الزيت، وأنت بتحطيها في الزيت تحطيها بالراحة.


    يلا قولولى ايه رأيكو؟؟؟؟؟:winkنصايح جامدة أوى وأنتى بتطبخى تعالى هتسفيدى أكيد Frown

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد أبريل 28, 2024 8:04 am